Yang Dah Lama Tumit Merekah Tu, Senang Je Nak Baiki, Pakai Berus Gigi Dan 2 Bahan Ini!

Masalah tumit merekah dan hitam memang dihadapi ramai wanita. Sampai ada yang sanggup pergi rawatan spa untuk menghilangkannya.

Sebenarnya tak perlu buang duit pun pergi buat rawatan atau beli produk untuk menghilangkan masalah tumit merekah ini.

Buat sendiri saja di rumah seperti perkongsian Siti Norshafika Amran ini. Guna barang dapur saja dan paling menarik dalam masa lima minit saja masalah ini.

“Tip tumit merekah bersinau dalam 5 minit hanya guna 2 barang je. Jangan duk pandang rendah tang tumit merekah. Tumit pun ada hak nak melawa, bergojes, ada skin haluih mulus bak muka ploles jugak

“Yer korang, nampak tua bukan je pada paras rupa! Orang tengok kaki pun boleh kata kita tua. Bukan sorang je tapi ramai hat tegur kaki datin dah macam orang tua padahal umur baru 26. Malu sungguh!

Posted by Siti Norshafika Amran on Sunday, 15 April 2018

Datin berlapang dada nak share tips basmi masalah tumit merekah hanya guna barang kat dapur je. Mudah dan senang. Anak-anak tidur mommy-mommy boleh la belai tumit.

Bahan-bahan

Limau nipis boleh jugak guna lemon dan garam.

Berus gigi murah guna bulu yang kasar, lepas limau dah lunyai gunakan berus pulak.

Sebelum

Selepas

Ha bersihkan!  Dah tahu cara mudah bolehlah cuba dan share dengan kawan-kawan lain ya.

Sumber: Siti Norshafika Amran

Artikel Berkaitan   Mohon Share Maklumat Penting Ini Kepada Pesakit Kanser! Pantang Larang Yang Perlu Dielakkan, Jangan Tunggu Kanser Merebak!