Nak Hadap Orang Menyakitkan Hati Ni Memang Tak Boleh Bagi Muka, Tindakan Gadis Ni Atas Kapal Terbang Terima Pujian

Apabila menaiki pesawat memang pelbagai ragam penumpang yang dapat kita lihat. Jika tidak bernasib baik kita sendiri mungkin akan berdepan dengan penumpang yang menyakitkan hati dan hanya memikirkan tentang keselesaan diri sendiri.


Salah satu situasi yang sering berlaku adalah penumpang berambut panjang meletakkan rambut mereka di sandaran kepala tempat duduk mereka sehingga menutupi skrin untuk penumpang di belakang.

Itulah yang dapat dilihat berlaku dalam sebuah perkongsian di TikTok ini di mana seorang penumpang wanita menghalang skrin TV penumpang di belakang dengan rambutnya.

Geram dengan tindakan wanita itu, penumpang berkenaan dilihat melekatkan gula-gula getah di rambut wanita tersebut tanpa disedarinya.

Tidak cukup dengan itu, penumpang berkenaan juga melekatkan lolipop pada rambut wanita itu sebelum mencelupkan rambutnya ke dalam minuman manis.

Ramai yang pada mulanya berasa seperti tindakan itu seperti agak keterlaluan, namun apabila mereka melihat wanita tersebut tetap berdegil untuk meletakkan rambutnya ke belakang, mereka setuju dengan balasan yang diterimanya.

Lebih melucukan, ketika penumpang tersebut melakukan tindakan tersebut, seorang pramugari lalu di sebelahnya dan ternampak apa yang dilakukan kepada rambut wanita di hadapannya, namun pramaguri berkenaan tidak memberi sebarang reaksi.

kredit HCL