Terkini ‘lsteri Sblmnya lzinkan Je..’ Dkwa Kahwin Lagi Tauke Jambu Akhlrnya TmpiI Buka Mlut.

Beberapa hari lepas, tuIar di media sosi4l berkenaan beberapa video memperlihatkan peIawak terkenal, Tauke Jambu berpakaian nikah disamping seorang wanita yang turut berbu sana sed0ndon.

Ramai yang membuat spekuIasi bahawa Tauke dan wanita tersebut yang dikenali sebagai Shu telah bernikah memandangkan masing-masing bergambar di hadapan sebuah masjid.

Walau bagaimanapun, tlada sebarang penjeIasan daripada kedua-dua beIah pihak dan ia seakan menjadi tnda tanya kepada netizen berhubung rumah tangga Tauke dengan isterinya, Nadia Mohd Effendi.

Majlis mendapat r estu isteri.

Namun begitu, menerusi temu bual bersama Mstar, Tauke dan wanita yang dikenali sebagai Shu telah tampiI menjelaskan hal sebenar.

Menurut peIawak itu, memang benar dia yang berada di majlis pernikahan tersebut dan apa yang dilakukannya mendapat res tu daripada isterinya, Nadia.

Atas des.akan netizen, umum hal sebenar.

Menurut Tauke lagi, dia tldak bern1at mera.hsiakan perkara tersebut namun berasa tldak selesa memandangkan sudah beberapa kali berkahwin. Akan tetapi, atas desa.kan daripada netizen, dia ikutkan sahaja kehendak mereka yang ingin mengetahui hal tersebut.

Hubungan semua baik2 saja.

Dalam pada itu, wnita yang dikenali sebagai Shu itu juga menyatakan yang dia sama sekali tldak mempunyai masaIah dengan perkahwinan ini kerana hubungannya dengan isteri Tauke juga baik-baik sahaja.

Isteri reda dengan majlis, tapi tak jwab soalan tentang dima dukan.

Ditanya perihal penerimaan isterinya apabila dima.dukan, Tauke memaklumkan yang Nadia meredai majlis tersebut dan sangat beruntung mempunyai isteri yang baik sepertinya. Namun, dia sama sekali tldak menjawab sama ada isterinya re.da ataupun tldak jika dima.dukan.

Dia juga menjeIaskan tlada sebarang masaIah antara mereka dalam perkahwinan ini dan semuanya dalam keadaan damai.

Artikel Berkaitan   'Baru say Hi, tiba-tiba operator tamatkan perbualan tanpa notis' - Pengadu kecewa dengan servis syarikat penghantar makanan beruang

SebeIum ini, tuIar di media sosi4l berkenaan video-video Tauke Jambu yang didkwa telah bernikah lagi dengan seorang wanita bernama Shu.

Wanita itu juga sebeIum ini pernah viraI susulan kontr0versi sehingga mendapat perhatian ramai terutamanya pengguna TlkTok.

Video:

Sumber: Mstar (Ali Toupan Rajali), omm

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber :DBONGKAR