“Tiada Lelaki, Tiada Masalah” -Gembirakan Diri Sendiri, DSV Duduk Hotel RM50k Satu Malam

Selepas ‘putus cinta’ dengan bekas pembantu peribadinya, Dato Seri Vida dilihat kerap memuat naik perkongsian dengan memaklumkan yang dirinya happy tanpa kehadiran lelaki.

Perkara tersebut semakin menjadi-jadi setelah pemuda berusia 27 tahun itu terbang ke Indonesia untuk melupakan segala memori pahit tidak jadi kahwin dengan usahawan kosmetik berkenaan.

Dato’ Seri Vida (DSV) pula ada mengeluarkan kenyataan dengan mengatakan ingin melihat sejauh mana pemuda tersebut mampu mencari pengganti sama sepertinya.

@datoserividaofficialPEDULI? #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #viralllllll #datoserivida #fypdong #xybca #fypシ

♬ suara asli – Fitrah Baharudding – Fitrah_faito

Hotel 1 malam RM50k

Dalam perkongsian terbaru DSV, dia telah memuat naik video TikTok berjoget dihadapan sebuah hotel berharga RM50,000 untuk satu malam.

Dalam kapsyen yang disertakan, usahawan itu berseloroh dengan menulis bahawa “tiada lelaki, tiada masalah” sambil terus bergembira seusai tiba di Kuala Lumpur.

@datoserividaofficialNO MEN , NO PROBLEM ☺️ #fypシ #datosrivida #xyzbca #holiday

♬ original sound – DADA – DADA

Mesti main TikTok dulu

Beliau juga sempat membuat TikTok bersama staf di hotel berkenaan yang khusyuk melihat DSV sedang menari mengikut rentak lagu dalam aplikasi itu.

@datoserividaofficialApa Khabar Wong ? #fypシ #djbonbon #djremix #virallllllllllllll #fypシ゚viral #fypsounds #djbonbonremix #fypage

♬ Dj BonBon Remix – 𝙁𝙝𝙖𝙖👾 || • 𝐍𝐏

Ingatkan RM50, rupanya RM50k

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, ramai yang berasa terkejut dengan harga yang ditulis oleh DSV. Walau bagaimanapun, mereka tetap menyokong tindakan usahawan itu untuk bergembira bagi merawat hati yang terluka disebabkan kegagalan untuk berumah tangga.

Artikel Berkaitan   Nampak Benjolan Pada Bahagian Badan. Tak Boleh Berdiam Akhirnya Riena Diana Tampil Bersuara Lepas Gambar Jadi Bualan Ramai.

Gembirakan diri sendiri, bahagiakan anak2

Cara terbaik happy kan diri lepas broken

Selamat bercuti dan berehat Dato’!

 

Sumber: TikTok @