“Lawa Giler” Penampilan Terkini Anak Gadis DS Aliff Syukri Jadi Bualan Netizen

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan pasangan usahawan, Datuk Seri Aliff Syukri dan Datin Seri Shahida yang mana kedua-duanya juga mempunyai ramai pengikut di ruangan media sosial masing-masing.


Walau bagaimanapun, nampaknya di TikTok pula video pasangan usahawan ini mencetuskan ada yang tersalah sangka apabila terlihat seorang perempuan lain disamping Datuk Seri Aliff Syukri sehingga video terbabit hangat diperkatakan oleh warga TikTok.

Menerusi rakaman menunjukkan Datuk Seri Aliff Syukri sedang berjalan dengan isterinya, Datin Seri Shahida dengan mesra dan bahagia namun tidak semena-mena, seorang perempuan hadir antara mereka itu.

Walau bagaimanapun, selepas ditonton rupa-rupanya perempuan terbabit merupakan anak Datuk Seri Aliff Syukri yang kini semakin cantik seperti ibunya itu.

VIDEO :

Anak perempuan Datuk Seri Aliff Syukri yang diberi nama Qadejah El Zahra atau turut dipanggil Cess itu juga menerima pujian ramai dan dalam pada masa yang sama, video yang dimuat naik ini meraih ribuan tanda suka.

 

Ruangan komen juga dibanjiri dengan bermacam-macam respon apabila anak perempuan dikatakan sememangnya rapat dengan ayah sebagaimana yang dapat ditonton dalam video keluarga usahawan popular terbabit.

KOMEN NETIZEN :

“2x tengok baru perasan tu anak dato, makin lawa…”

Aliff

IMG_20211215_095418

“Lawa weh anak dia…”

IMG_20211215_095522

“Haha ingatkan perempuan lain…”

IMG_20211215_095535

“Terkejut aku, cess upenye”

Aliff

IMG_20211215_095549

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : HCL

Sumber : theupdatenews24