Dengan Izin Allah, Penyakit Diabetis Anda Akan Sembuh Sepenuhnya Dengan Petua Semulajadi Ini

Ibu menanggung derita diabetes atau kelebihan gula dalam darah sampai bila tubuh luka jadi akan SUSAH UNTUK SEMBUH.

kerana ibu saya juga str0ke dan hampir semua badan sukar digerakkan hingga selama seharian hanya tidur / berbaring sahaja.

Sudah sejak mula setahun waktu itu pinggul ibu terluka (mungkin saja biasanya terlentang) luka itu buat l0bang dipinggul hingga mengeluarkan darah dan kemudian bernanah dan busuk. Luka itu mula melebar dan buat l0bang sana sini sampai luka itu kelihatan demikian kritikal .. serta menyebabkan bau bus “uk (tidak perlu saya tunjukkan fotonya karna menjijikkan)

Sebaik pulang dr malaysia saya berusaha berunding dengan doktor mengenai luka itu, serta doktor berkata bila sisi badan telah mula mem bu “suk mesti di p0t0ng agar tidak melebar kemana mana. Saya telah cuba pelbagai langkah namun luka itu tidak kunjung sembuh

Lalu ada seseorang rekanan yang mengesyorkan untuk minum rebusan daun talok / kersen / siri, dan saya putuskan untuk cubalah ..

Awal minum daun itu ibu saya demam dan luka mengeluarkan nanah banyak sampai perlu saya ubah pembalut demikian kali, sesudah dua hari minum .. luka itu tak mengeluarkan nanah lagi serta mula keluar darah merah dan hari lalu seperti ada daging yang tumbuh menutupi luka.

Luka itu mulai lebih baik serta tidak mengeluarkan darah atau nanah lagi, kurun masa sebulan .. luka mula kering. Serta luka kecil mula tertutup, luka besar mula mengecut.

Sampai sekarang ini tetap masih saya minum kan .. namun daunnya tidak saya rebus namun saya keringkan dan saya s. e. d. u. h seperti buat teh hijau. Satu gelas diminum 2 kali sehari.

Artikel Berkaitan   Mampu Merawat Penyakit Diabetis, Inilah Manfaat Misai Kucing (Orthosiphon Stamineus) Yang Ramai Tidak Tahu

Sumber : nasihatkini7887