‘Dia Kelihatan Somb0ng!’ Ini Punca Kenapa Zyn Malik Gel4rkan Shah Rukh Khan Sedemikian

Raja Bollywood, Shah Rukh Khan merupakan salah seorang pelakon dari India yang namanya sering menjadi sebvtan dan contoh kepada pelakon-pelakan lain.


Menurut IntepSeleb, Zayn Malik pernah mengelarkan Shah Rukh Khan sebagai seorang yang s0mb0ng dan ini adalah sebabnya.

Bukan Peminat Tegar

via Tri Ind

Dalam satu temu bual sebelum ini di Elle India, Zayn Malik pernah membuat kenyataan mengenai raja Bollywood, Shah Rukh Khan. Zyn dalam temual tersebut juga telah terus terang dan berkata dia bukan peminat tegar raja Bollywood itu.

Kelihatan 4ngkuh

via WikiBio

Menurut IntepSeleb, tidak terhenti di situ, Zayn Malik malah mengatakan bahawa Shah Rukh Khan kelihatan sedikit 4ngkuh dalam setiap filemnya.

Saya secara peribadi bukan peminat tegar, Dia (Shah Rukh Khan) selalu kelihatan sedikit s0mb0ng dalam filem.

Zayn Malik Dan Shah Rukh Khan Bertemu

via Tre Law

Zayn Malik dan Shah Rukh Khan diketahui pertama kali bertemu ketika menghad1ri Anugerah Asia di London pada 2015.

Pertemuan pertama secara bersemuka antara Zayn Malik dengan Raja Bollywood telah mengubah pandangannya terhadap Shah Rukh Khan.

Mengagumi Shah Rukh Khan

via GV Images

Menurut IntepSeleb, pertemuan pertama mereka telah menyebabkan Zayn mengagumi perilaku Shah Rukh Khan yang sangat merendah d1ri.

…sehinggalah saya berjumpa dengannya. Saya sedar betapa di merendah d1ri. Betul-betul menunjukkan sisi berbezanya, bila saya jumpa dia dalam kehidupan sebenar, dia sangat baik

Bukan  itu sahaja, gambar pertemuan bersama mereka telah dimuat naik di media sosial oleh Shah Rukh Khan. Malah Shah Rukh Khan juga turut mendoakan kesejahteraanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Murai my