“Malam Tu Aku Mimpi Ada Antara Orang Yang Aku Kenal Duduk Di Antara 2 Buah Pokok Besar, Antara Mereka Ada Budak Kecil… Aku Terjaga Tilam Dah Berdarah”

‘Baby bump’ semakin membesar, nama bayi juga sudah diberi.

Namun seorang wanita, Farah Syazana terpaksa menerima hakikat yang bayi di dalam kandungannya keguguran selepas melalui pelbagai peristiwa ‘pelik’ beberapa minggu sebelum kejadian.

Menurut Farah, dua minggu sebelum keguguran, dia telah melakukan imbasan kehamilan dan doktor mengesahkan kandungannya berada dalam keadaan sihat.

Walau bagaimanapun, isteri kepada Amirul Izzat itu berhadapan dengan pelbagai peristiwa yang menyentap emosinya di tempat kerja dan ‘gangguan’ di rumah pada seminggu sebelum keguguran.

Al-Fatihah untuk Aisyah Humaira

Banyak pengalaman tak menarik!

Gangguan masa buat solat sunat

Bukan itu sahaja, Farah juga mengalami mimpi pelik selama tiga hari berturut-turut.

Menurutnya, di dalam mimpi itu kelihatan beberapa individu dikenali berdiri di antara dua pokok besar selain seorang budak kecil muncul di antara mereka.

Bangun dari tidur, darah atas tilam!

Bila periksa, doktor kata perut dah ‘kosong’

Berhati-hati dengan orang sekeliling

Terima kasih berteduh selama 3 bulan

Perkongsian tersebut tular di laman Facebook malah dihujani komen netizen yang rata-rata mengucapkan takziah untuk Farah serta suaminya atas kehilangan zuriat pertama mereka.

Sumber : Farah Syazana via https://www.ohmymedia.cc

Artikel Berkaitan   “Kami Mahu Membuktikan Bahawa Ada Kaedah Lain Untuk Menyediakan Menu Menggunakan Serangga Sebagai Bahannya,”