Peminat tak sangka dari Tentang Bulan kini jumpa Aedy Ashraf ‘kacak’ dalam drama

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan pelakon bernama Aedy Ashraf. Kini berusia 28 tahun, Aedy Ashraf membuatkan ramai tak keruan dengan lakonannya yang terbaru dalam drama berjudul Kisah Cinta Kita.


Walau bagaimanapun, Aedy Ashraf tidak semena-mena mengingatkan ramai peminat filem tempatan dengan lakonannya ketika menjadi pelakon kanak-kanak dalam filem berjudul Tentang Bulan.

Nak Makan Sedap Tapi Dengan Diskaun Istimewa? Ini Caranya

Boleh dikatakan filem ini membuatkan Aedy Ashraf antara pelakon kanak-kanak yang sehingga kini masih sahaja mendapat perhatian. Pun begitu, sejak drama Kisah Cinta Kita semakin menarik tumpuan penonton membuatkan dia semakin hangat dibualkan.

 

Apakah tidaknya, jika dahulu dia juga disukai kerana kecomelannya ketika kanak-kanak kini rupa paras kacaknya itu mengundang Aedy Ashraf sering menjadi perhatian.

Malah hasil lakonannya yang menjadi dalam drama Kisah Cinta Kita mencetuskan dirinya tidak henti-henti dibualkan kerana sangat menjadi. Dalam pada itu, video yang memaparkan Aedy Ashraf dahulu dan sekarang ini juga menarik perhatian warganet.

@misstz_

Tentang bulan vs kisah cinta kita🤣🔥##aedyashraf ##tentangbulan ##kisahcintakita

♬ original sound – bhaddiebeats🎵

 

Komen-komen yang ditinggalkan oleh warganet juga menunjukkan rata-rata daripada mereka masih teringat dengan Aedy Ashraf dalam Tentang Bulan dan tidak menyangka kini dapat dilihat sebagai hero dalam drama pula.

“Kenal Aedy dari Tentang Bulan hahaha”

Aedy

“Handsome…”

IMG_20211210_090330

Aedy

“Mana beza dia woii”

IMG_20211210_090433_1

“Macam tak caya…”

IMG_20211210_090511

Aedy

Tunggu dulu, anda pasti tidak ingin ketinggalan untuk baca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber :  https://himpunanceritalawak.com/