Penduduk Kawasan Ini Terkejut Melihat “Pemandangan” Aktiviti Orang Dalam Tandas Di Sebuah Hotel. Perkara Ini Mencetuskan Penentangan

Sebuah hotel lima bintang di New York ini menjadi pusat perhatian kerana menawarkan pemandangan ‘indah nan unik’ yang mungkin belum pernah ada sebelumnya, Namun sayangnya pemandangan ‘indah’ tersebut bukan diberikan kepada para pelanggannya yang menginap, melainkan para pejalan kaki yang setiap hari melaluinya.


Kelab Boom Boom Room yang terletak di Standard Hotel di Manhattan, New York. Kelab ini membolehkan para pengguna di tandas yang berada di tingkat 18 boleh dilihat oleh para penjalan kaki yang berada di bawahnya, kerana dinding tandas yang di buat dari kaca telus setinggi 10 kaki.

Di sini, pengguna jalan kaki dan pelancong yang sedang berkunjung ke High Land Park, sebuah kawasan awam yang dibina di sebuah pusat Kereta Api bersejarah, boleh dengan mudah melihat pelbagai aktiviti yang dilakukan oleh pengguna di dalam tandas hotel tersebut, mulai buang air besar, kencing, hinggakan mandi.