“Wehh Lain Gila Kot, Memang Dah Tak Cam” Peminat Terkejut Perubahan Muka Rafique Sekarang Lain Dari Cerita Drama Ramadhan Rafique

Drama yang sering mewarnai ketika bulan Ramadhan kini telah kembali di kaca televisyen. ‘Diari Ramadhan Rafique’ sejak dahulu menerima respon luar biasa daripda penonton apabila dapat menyaksikan beberapa ragam pelakon kanak-kanak yang mencuit hati.

Namun, menerusi drama terbaru yang kini sudah ditayangkan dapat dilihat pelakon kanak-kanak yang dahulu sudahpun dewasa.

Bagaimanapun, drama tersebut masih menjadi cerita disukai netizen meski sudah lama ia tidak bersiaran. Menerusi Instagram, wajah pelakon dikenali sebagai Rafique dalam drama tersebut atau nama sebenarnya Mirsad Hassan Kulasic menjadi perhatian ramai setelah ia dimuat naik oleh TV3 Malaysia.

Drama sekitar tahun 2006 ini sememangnya dinantikan ramai malah satu sebabnya juga pelakon kanak-kanak lelaki ini. Jadi tidak hairanlah wajahnya ketika besar telah menjadi perhatian ramai.

Komen warganet:

dah tak nampak cam rafique

Budak ni dah besaq

Rafique Cerita lama Ramadhan Akhirnya muncul gak

Bila dah besar ni nampak kurus sang at awak

Fav doe…  cite dia best

Malah ada beberapa komen pula lebih melihat tubuhnya yang kini sudah semakin kurus berbanding dahulu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber  : TV3 Malaysia

Artikel Berkaitan   “Apa Yang Saya Nampak, Lelaki Itu Hidup Seperti Sebatang Kara” Lelaki Ini Batalkan Menonton Perlawanan Bola Sepak Untuk Menolong Warga Emas Cina Ini