Anda Mungkin Akan Mengalirkan Air Mata Setelah Melihat Gambar Ini

Kucing merupakan haiwan yang sangat popular dan  menjadi kegemaran ramai pihak sebab kecomelan dan kelincahan dia. Tapi secara jujurnya kami bukan lah seorang yang gemarkan kucing, ya saya maksudkan kami yang tengah menulis ni.

Sebenarnya kami adalah pencinta kucing! Oleh sebab itu kami sediakan gambar ini untuk anda, gelagat anak kucing ini memang sangat comel.. Siapa yang kata tak comel tu tak normal.

Awak tengah buat apa tu kucing? Tengah bersedih ke?

Huhu merajuk ke tu? Tak nak kawan dengan kita ke?

Eh dia merajuk belah kiri pulak

Wuwuwuwuwu nak cari tempat mengadu kasih ke tu?

hmmmmmm… kenapa senyap je tu tetiba

Wawaawawawa….

Mengantuk pula sedih sedih ni….

Guys, korang menangis tak? Kalau tak mesti lawak hambar kami tak menjadi kan.

Admin nak buat promosi, siapa nak cerita dia berkenaan kucing di tulis dalam artikel. Memandangkan admin pun kurang bahan nak tulis cerita kucing, korang boleh lah share dengan admin.

Nak share tulis je jalan cerita beserta gambar di email: [email protected]

Jangan lupa guys, sharing is caring

Artikel Berkaitan   Tolong... Kucing Terperangkap Dalam Mesin